Catering Alkmaar

Catering Alkmaar

catering aan huis en op het werk.

Voor uw verjaardag, jubileum, feest en receptie maken wij de heerlijkste hapjes plateaus en losse hapjes.

Ook voor uw:


kunt uitstekend bij ons terecht.


Wij maken uw buffetten op traditionele wijze en gebruiken hierbij zoveel mogelijk steekproducten en producten van eigen land.

Catering bestellen in Alkmaar !

In 1573 weerstond met succes de stad Alkmaar een belegering door Spaanse troepen onder leiding van Fernando Álvarez de Toledo, 3de Hertog van Alba . Het was een keerpunt in deTachtig jarige Oorlog en gaf aanleiding tot de uitdrukking Bij Alkmaar Begint de victorie("Overwinning begint bij Alkmaar"). Het evenement wordt nog elk jaar gevierd in Alkmaar op 8 oktober, de dag van het beleg eindigde.

In 1799, tijdens de Franse revolutionaire oorlogen , een Brits-Russische expeditieleger veroverde de stad, maar werd uiteindelijk verslagen in de Slag bij Castricum . De Franse overwinning werd herdacht op de Arc de Triomphe in Parijs als " Alkmaer ".

Het Noord-Hollands Kanaal , geopend in 1824,

In de tweede helft van de 20e eeuw, Alkmaar breidde snel met de ontwikkeling van nieuwe wijken. Op 1 oktober 1972, de stad van Oudorp en de zuidelijke delen van Koedijk en Sint Pancras werden toegevoegd aan de gemeente Alkmaar. [ 5 ]


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen