Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Alkmaar

BBQ bestellen Alkmaar

Lunch bestellen Alkmaar

Brunch bestellen Alkmaar

Stamppot bestellen Alkmaar

Gourmetten bestellen Alkmaar

Hapjes bestellen Alkmaar

High Tea bestellen Alkmaar

Tapas bestellen Alkmaar

Italiaans bestellen Alkmaar

Grieks bestellen Alkmaar

Desserts bestellen Alkmaar

Walking dinner Alkmaar

Food truck Alkmaar

Snackwagen Alkmaar

Borrel bestellen Alkmaar

Live Cooking Alkmaar

In Alkmaar, waar de culinaire scene sprankelt

brengen wij u een verrukkelijke verkenningstocht door onze gerechten. Of u nu een knallend feest organiseert op het werk of gewoon thuis wilt genieten, onze menu’s zullen de smaakpapillen in extase brengen.

Start uw gastronomische avontuur met een selectie van de meest verleidelijke buffetopties, met een wereldse samensmelting van smaken op uw bord. Of geniet van de onweerstaanbare aroma’s van een echte barbecue-ervaring, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Onze lunches voelen als een warme omhelzing op een hectische dag, terwijl onze Brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Heb je zin in troostrijk eten?

Onze Stamppotten laten de Nederlandse traditie herleven, terwijl Gourmetten is een sociale aangelegenheid waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok mag onthullen.

Voor heerlijke lichte hapjes kunt u terecht bij onze smaakvolle Hapjes, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een elegante High Tea, met thee, gebakjes en sandwiches die uw zintuigen verwennen.

Bij het vallen van de avond, nemen we u mee op een wereldreis met een scala aan opties, van Italiaanse en Griekse specialiteiten, en van verrukkelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, probeer dan ons Walking Dinner, Food Truck of Live Cooking-aanbod.

Kortom, in Alkmaar, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de rijke smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.