Borrel bestellen Alkmaar

Als topspecialist in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of wat voor gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Alkmaar

Wilt u bij uw borrel in Alkmaar alles op eigen houtje doen? Dat betekent dat u de boodschappen moet doen en zelf voor de hapjes zorgen, bijvoorbeeld. Maar dat vergt behoorlijk wat inspanning, dus waarom zou u het niet laten verzorgen? Hoe dan? Door een kijkje te nemen op onze website, waar tal van cateraars zich hebben aangesloten. Elk met hun eigen specialiteit. Borrel catering is slechts een van de vele opties. U heeft volledige vrijheid om te kiezen hoe u uw borrel wilt inrichten. Dit varieert van een simpele borrel tot een volledig verzorgde borrel. Dit alles kan op een locatie naar uw keuze. Indien u van plan bent een bedrijfsborrel te organiseren op uw eigen bedrijfslocatie, dan kan de cateraar alles ter plaatse afleveren. Vanzelfsprekend, kan de catering ook bij u thuis worden bezorgd.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Alkmaar

Tijdens een borrel horen natuurlijk lekkere hapjes geserveerd te worden. Onze cateraar kan de hapjes voor u in orde maken. U kunt op onze website het assortiment aan hapjes bekijken en een keuze maken. Als u prijsinformatie wilt voordat u uw bestelling plaatst, kunt u deze met gemak en zonder verplichtingen aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die verlangen naar meer dan een standaard borrel met traditionele hapjes, zijn er tal van alternatieven beschikbaar. Een leuke toevoeging aan uw borrel kan zijn om een food truck in Alkmaar te boeken. Dit zorgt voor een extra gezellige sfeer tijdens uw borrel. De food truck beschikt over een volledig uitgeruste horecakeuken waarin een breed scala aan heerlijke gerechten kan worden bereid. Deze gerechten kunnen afkomstig zijn uit verschillende delen van de wereld. Denk aan een food truck met heerlijke Aziatische lekkernijen, of een food truck met een Caribisch menu. Daarnaast behoren pizza’s en hamburgers tot de opties.

Een smakelijke en gezellige optie is een barbecue in Alkmaar. In Alkmaar vindt u een ruime variëteit aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Alkmaar nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Alkmaar bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Alkmaar een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Alkmaar. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Alkmaar is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Alkmaar leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Onze website is niet alleen voor borrels de juiste keuze. Het eten is een cruciaal aspect bij de beoordeling van feesten en partijen. Een veelgekozen vorm van catering is een buffet, omdat dit een scala aan gerechten biedt en voor iedereen wat te vinden is. Een buffet bestellen in Alkmaar is een goede keuze voor elk soort feest.

Als u overweegt om een setting te creëren waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Alkmaar een passende keuze|dan is gourmetten in Alkmaar een geschikte optie|dan past gourmetten in Alkmaar goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Alkmaar een uitstekende keuze}. De cateringdienst heeft een ruime selectie van gourmetschotels. Ook voor uw lunch in Alkmaar is de catering een uitstekende keuze. Wellicht wilt u een gezellige lunch regelen voor familie en vrienden. Neem een kijkje op onze website om de beschikbare opties te ontdekken.

Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Overweeg dan eens een High Tea te organiseren. Tijdens een High Tea kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan zoete en hartige lekkernijen. Dit kan bij u thuis, maar ook op een locatie van uw keuze, plaatsvinden. Als u meer van zoetigheid houdt, kan de cateraar ook desserts in Alkmaar leveren. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Dit is een trend die steeds populairder wordt. In plaats van de gewone hartige snacks zijn er alleen maar heerlijke zoete taarten en nagerechten beschikbaar. Heerlijk!

Kwaliteitsgarantie

Ongeacht wat u via onze website bestelt, al onze gerechten worden met liefde en aandacht gemaakt. Bovendien voldoen alle gerechten aan strikte hygiënenormen. Hygiëne is voor ons van groot belang en bieden volledige zekerheid over de cateraars waarmee wij een partnerschap hebben.

Hoe werkt het?

Op onze website kunt u eenvoudig uw keuze maken voor de gewenste catering. U kunt ervoor kiezen om deze direct te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal dan met u in contact treden om uw bestelling en uw voorkeuren te inventariseren. Tijdens de dag van uw feest, evenement of party zullen de gerechten worden bezorgd op de door u opgegeven locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.