Moederdag Alkmaar

Wanneer moederdag weer voor de deur staat, denkt u na hoe u uw moeder kunt verrassen op een originele manier. Ze is altijd druk in de keuken bezig zodat het hele gezin aan tafel kan schuiven en van een heerlijke maaltijd kan genieten. Nu is het haar dag om achterover te leunen en verwend te worden. De catering in Alkmaar kan u daarbij helpen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een smakelijke uitgebreide lunch in Alkmaar, maar er zijn ook vele andere keuzes beschikbaar.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

De geschiedenis van moederdag

Al meer dan een eeuw wordt Moederdag gevierd, en de oorsprong ligt in 1908 in de Verenigde Staten. Toch gaat de verering van moeders veel verder terug, met wortels in de tradities van het oude Griekenland. Tot 1908 was er echter geen speciale dag gewijd aan moeders. Vanaf dat jaar biedt Moederdag de kans om iets speciaals te doen voor alle moeders en onze dankbaarheid te tonen.

 

Moeder verwennen

Natuurlijk verwennen we moeder met een mooi cadeau. Echter, bij verwennen hoort ook dat mama een keer niets hoeft te doen. Dat kan ’s ochtends al beginnen met ontbijt op bed. Dat kunt u zelf voor haar klaarmaken, maar u kunt ook een luxueus ontbijt bestellen bij de catering in Alkmaar. Het is ook gezellig om met het hele gezin van een brunch of lunch in Alkmaar te genieten. De catering kan deze op elke gewenste locatie bezorgen, ook bij uw moeder aan huis.

Voor moeders die houden van een lekkere kop thee in de namiddag, is de High Tea in Alkmaar het ultieme genot. Deze vorm van catering is ontzettend populair, omdat het de gelegenheid biedt om in goed gezelschap (familie, vrienden, collega’s, enz.) te genieten van een smakelijk kopje thee vergezeld van de meest verrukkelijke zoetigheden en hartige hapjes. Op onze website kunt u uw eigen High Tea-menu samenstellen en de bestelling bij u (of bij uw moeder) thuis laten bezorgen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Moederdag in Alkmaar

Misschien is uw moeder het zorgzame type dat ondanks moederdag toch de keuken in wil duiken om eten voor het hele gezin te gaan maken. Daar kunt u een stokje voor steken! Wat dacht u ervan om de keukenwerkzaamheden van uw moeder op Moederdag te onderbreken? De catering in Alkmaar biedt talloze smakelijke menu-opties voor een heerlijke maaltijd en een gezellige avond. U kunt tapas bestellen in Alkmaar, zo geeft u moederdag een mediterrane sfeer. Een cd van Julio Iglesias in de speler en u zit direct in een romantische Spaanse sfeer. Dat cd’tje kan ook vervangen worden door Eros Ramazotti voor wie meer van Italiaanse sfeer houdt, dan kunt u daarbij in plaats van tapas Italiaans bestellen. Wat dacht u van een lekkere pasta met een glas Chianti erbij? We kunnen ons ook voorstellen dat u de Griekse eilanden hebt bezocht en denkt: “niks met Spaans of Italiaans, doe mij maar de Griek”.

Als u nog niet zeker weet welk eten u wilt laten cateren, overweeg dan eens om een buffet in Alkmaar te bestellen.

Daarmee zit u altijd goed. Dit bestaat immers uit verschillende gerechten en daarom is er voor iedereen wel wat bij wat men lekker vindt. Dat geldt ook voor gourmetten bestellen in Alkmaar. Bij een buffet hebt u een vast tijdstip waarop het buffet opengaat en er gegeten kan worden. Een gourmetschotel is meer een beleving voor de hele avond. U bereidt samen met uw gasten de hele avond door de kleine gerechten van de gourmetschotel. Gourmetten is al heel lang populair en zal dat ook blijven, omdat het gezellig en avondvullend is.

Voor wie niet van plan is een volledige maaltijd te bestellen maar toch iets gezelligs wil doen voor zijn of haar moeder, biedt de catering de mogelijkheid om hapjes te bestellen in Alkmaar. Er is keuze uit een groot assortiment. U kunt deze hapjes laten bezorgen op zich, of combineren met de bestelling van een borrel in Alkmaar.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Mogelijkheden te over

U merkt het wel: met de hulp van de catering kunt u van Moederdag een memorabele dag maken. Laat uw moeder genieten, want zij verdient het! De catering verzorgt de rest. Neem snel een kijkje op onze website om te ontdekken wat we allemaal te bieden hebben.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.