Wilfredos Keuken

Wilfredo's keuken - Catering regio Alkmaar

Wij zijn een flexibel en ambachtelijk cateringbedrijf met passie voor ons mooie vak.

We zijn gestart in 2007 en bestaan nu dus alweer 11 jaar. We zijn begonnen met 2 eenvoudige warm en koud buffetten en wat hapjes. Nadat wij ons aangesloten hadden bij het landelijke netwerk van hapjesaanhuis kregen we meer bekendheid en werd ons assortiment uitgebreid.

Onze Chef-kok heeft ervaring opgedaan in diverse keukens zoals , horeca, instelling, bedrijfscatering, croisanterie, kombuis op een partyschip. op het culinair instituut heeft hij diverse diploma's gehaald zoals dieetkok, zelfstandig werkend kok. Op het Horizoncollege heeft hij het Middle management diploma gehaalt.

Wij verbouwen diverse verse produkten voor onze gerechten en buffetten op onze lokatieook halen we zoveel mogelijk  ingredienten bij  lokale ondernemers.

Op onze website hebben wij diverse standaard buffetten staan. Deze voorbeelden kunnen eventueel aangepast worden in overleg met onze Chef-kok.

Dit vertaald zich in de uitstekende smaak en kwalitiet van onze gerechten. 

Catering aan huis en op de zaak voor grote en kleine groepen

Voor kleine en grote gezelschappen hebben wij de heerlijkste buffetten, barbecue's, high tea, lunch, belegde broodjes, tapas, salades, en hapjes. Staat uw buffet er niet bij of wilt u graag een andere gerecht in uw buffet.. geen probleem dat passen wij dit aan.

u kunt natuurlijk ook een heerlijk buffet bij hapjesaanhuis bestellen dan verzorgen wij dit ook voor u.

Wilt u graag een buffet bestellen maar durft het niet aan. Heel begrijpelijk natuurlijk dan kunnen wij ook bij u langskomen voor een vrijblijvend offerte gesprek. 

Ook als u gasten met een dieet of allergie heeft kunt u bij ons terecht. Onze chef-kok is ook gediplomeerd dieetkok en laat zich jaarlijks bijscholen over alergien en de HACCP regelgeving.

 

 

 

 

SluitenAkkoord